en seg söndag.


gårdagen blev lyckad och vi hade skitskoj. tog massa fjantkort på förfesten, sjöng helsingborgsvisan när vi gick ner till stan, och dansade vilt inne på Tivoli. det enda som var trist var att man inte fick vara riktigt ifred när vi dansade. massa påhängsna killar som trodde dom hade en chans, men sorry. innan ni inbillar er något så kan ni ju fråga om man är intresserad eller ej, för ni verkar ju inte fatta vibbarna att man inte är det. hitta någon villig singeltjej nästa gång. och att vi låtsades vara lesbiska (för att  vi trodde det skulle få dem att sluta) var ju inte så lyckat :P det blev värre! så vi fick springa därifrån ganska snabbt.

idag är det första advent :) snart är det jul. mysigt.

idag har jag varit sjukt trött hela dagen. åkt hissen upp och ner tusen gånger idag för jag tvättade. men har iaf lyckats snygga till mig idag fast det är segsöndag. man känner sig så mycket piggare om man ser snygg ut.

image70

mörk bild men såhär ser våran snygga adventsljusstake ut iår. svart med glitter i. lite udda. ville ha svarta ljus men det är ganska dyrt styckpris på dem så det fick bli vanliga vita.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0