idol.


åk uuuuut!!!!!

image67


viiiiinn!!!!!

image68


bilder tagna från http://www.tv4.se/idol

en liten uppdatering.


gick upp kvart över åtta idag. har inte gått upp så tidigt på flera månader så jag var galet trött. men masade mig upp ändå för skulle hem till mamma och skriva ut Cv:n. men cp-skrivaren ville inte funka så jag fick skriva ett för hand. för jag har nämligen ett jobb på g. så jag gick dit och lämande in det. sen gick jag till körskolan. sen gick jag ner till stan igen och tog ut pengar och satte in dem på mitt konto. efter det gick jag och hämtade ett paket som kommit. sen tog jag bussen hem. fått mycket motion idag för att jag gått så mycket :) men nu är jag så trött så jag funderar på att sova en stund. ska träna ikväll så måste vara pigg då.

ikväll är det Heroes. yes.

jag och J har bestämt oss för att absolut inte äta något i onyttighetsväg på vardagarna. om vi gör det får vi lägga fem kronor i en burk som straff som vi kallar "fettoburken". men jag föll för frestelsen innan och köpte en lussebulle. men det var det värt. för fan va gott det var :D

image66

en bra söndag.


aaa, idag har jag gillat att det varit söndag.
var på ki-yoga med petra idag för första gången. mysigt var det. kommer garanterat gå på det fler gånger.
när jag kom hem så diskade jag vårt berg av disk. sen tvättade vi. vi gick och handlade. vi satte upp en tavla. på våran betongvägg. det tog tid. men resultatet blev skitbra. vi röjde satans här hemma. städade i skåp, slängde och satte ner saker i källaren. och nu har jag äntligen satt upp stjärnan i fönstret. så nu är det lite julstämning här hemma.

var på Ikea igår igen med petra :P jag köpte en ram och ett bord. och petra köpte en tavla och lite glas och så.
sen på kvällen kom my hem till oss. vi lagade god mat och så kollade vi på Råttatouille (eller hur det stavas) för mamma hade köpt den i Bangkok.

nu vet jag inte vad jag ska göra. är sugen på att städa lite mer här hemma men känns kanske lite sent för det nu.

men ha en bra kväll allihopa.

image65

övningsköra.


ska snart ut och köra med Rolf. älskar att köra bil. har hållit på med mitt körkort hur länge som helst men har ändå mycket kvar. men jag bryr mig inte så mycket om att det tar lång tid, jag tar ju det så småningom.

och det var verkligen fel person som åkte ut från Idol igår. ut med han andreas, han är ju jättedålig. fattar inte ens hur han kunde komma med.

det som jag trodde skulle bli positivt blev tyvärr negativt. men det finns fler jobb. får åka över till Danmark någon dag igen i nästa vecka.

vad händer ikväll då? vet faktiskt inte än. men tror det blir en lugn kväll igen. skönt.


image64


goooott!

 
We did it! nu är vi med i EM. älskar när det är EM & VM. tycker det är skitkul.

denna väntan. jag vill få ett positivt svar. hoppas, hoppas jag får jobbet. give me the money.

image63

kom igen nu Sverige!

 det står 1-1 nu. jag vet att ni kan grabbar. gör ett mål till nu så klarar ni det. såvida ni inte släpper in ett till vill säga.....
oh, nu började andra halvlek, gotta go.

image62

kära onsdag.


tror att jag ska utnäma onsdag till min favoritdag. finns några goda anledningar till det nämligen:

på onsdagar är det lassepass som är det bästa passet friskis har
på onsdagar är det Heroes som jag älskar
på onsdagar är det lillördag som jag egentligen inte uttnyttjar som man kanske ska men ändå ;P
på onsdagar är det i mitten på veckan
nu kommer jag inte på mera.

nu bär det snart av till lassepasset. fett najs.


nu kanske.


var på intervju innan. det gick bra och allt kändes positivt. nu är det bara till att vänta och se om jag får jobbet. hoppas.

och håret blev snyggt efter klipp & sling igår. klippte typ av nästan allt mitt hår. gjorde ljusbruna slingor, och gjorde snedlugg. luggen är jag dock inte jättenöjd med men den blir nog snyggare när den växt och blivit lite längre.

åkte ut till Väla efter intervjun och det här är vad som fick följa med hem:

jeans från H&M 398:-
fondation Isadora 109:-
sjal från Gina Tricot 149:-




köpte en julklapp till My också. ett riktigt bra köp. kommer passa henne perfekt.

dags för klippning.


yepp, imorgon ska jag klippa mig. och göra slingor. längtar fett mycket för man blir så jävla snygg (oftast) när det är färdigt. men jag har ett major problem denna gången. jag ska klippa ganska mycket. så det blir en frisyr. för som det är nu i nuläget så har jag ingen frisyr. mitt hår det bara "är". men nu kommer då mitt "problem". jag vet ju inte vad jag ska ha för någon frisyr? vad passar till ett runt ansikte egentligen? har bara hittat dessa två som jag kan tänka mig.



men men. det löser sig säkert. blir det inte bra så växer det ju ut igen. lägger antagligen upp en bild imorgon på hur det blev.

nu väntar snart sängen.

men vad är detta.


sitter och tittar ut genom fönstret och kan bara inte fatta vad det är för skumt väder vi har. det är inte kallt. 8.1 plusgrader. men det är mulet/molnigt och jättekonstigt. det är så grått nu så man kan inte se danmark ett dugg. ge oss snö istället. hade faktiskt varit mysigt med några decimeter snö, några minusgrader, och lite sol. men det kommer nog inte bli någon sådan vinter. inte här iaf. för i skåne vill det knappt bli vinter.

nu kommer snart J hem :) då ska det mysas.

godmorgon/ förmiddag.

 
för mig iaf. gick precis upp. sov lite för länge. men skönt var det :)

är lite småsur idag pga matchen igår. vad gjorde Sverige egentligen? ni sög! ni förstår väl själv att ni måste lägga manken till när ni ska spela en så viktig match! nu får ni kämpa hårt grabbar. för gör ni inte det kanske det inte blir något EM för eran del.  Spanien förtjänade ärligt talat att vinna. dom var skitbra.

vad händer idag då? jo..... Tvätta!! det är ju söndag och det betyder tvätta. skitdrygt att göra det när J jobbar, men men.

fotboll snart.

 snart börjar matchen, Sverige - Spanien. viktig match. hoppas fan vi tar dom nu asså. Go Sweden!

petra, du är nog på bio nu så jag vågar inte ringa. men om du ser detta sen när du kommer hem, så skicka ett sms till mig och säg om vi ska på yogan imorgon eller inte. I need to know :P


image56

projekt storstädning.


är mitt uppe i massa städande, såg ut som f*n här hemma. var bara tvungen att pausa lite. det är riktigt jobbigt att städa så mycket. värsta träningspasset ju. puh. men är iaf klar med det värsta. ska bara ställa iordning allt och sen sortera lite i skåp och grejer. hepp, nu får jag fortsätta. vill bli klar tills J kommer hem.


image55

17/9 - 06 <3

äppelkaka.


ja nu håller jag på att baka en äppelkaka. blev så sjukt sugen på det innan så jag var bara tvungen. hoppas den blir god bara. J kommer hem snart och om den blir god kommer han äta upp nästan allt. mitt lilla matvrak :)
måste bara tillägga att jag tycker egentligen vaniljsåsen är det godaste. det ska vara mycket. det ska täcka hela kakan så man inte ser den. mmm me like.


image54

lite omgjort.


har ändrat bloggen lite. blev ganska snyggt tycker jag. kanske lite väl mycket rosa jag vet men det är snyggt med rosa tycker jag. men kommer säkert ändra snart igen. håller på att ändra på petras också men headern blir förstor hela tiden. jag gör precis så som jag gör på mig egen men den blir ändå för stor. fattar inte varför?!

ikväll så blir det en vääääldigt lugn & skön kväll. J är och jobbar så jag är ensam hemma. så ska snart hoppa in i duschen, göra hårinpackning, ansiktsmask, måla naglarna, och kolla på Idol. riktigt tjejig kväll med andra ord.

att jag alltid ska glömma.


att blogga. tänker på det att jag ska göra det varje dag men det glöms ändå bort. ska bli bättre på det.

orkar inte skriva mycket om det som hänt i dagarna. tar det lite kort bara.
jag & älsklingen var med nilla & andré i lördags, spelade laserdome och käkade mat och glodde film hemma hos dem.
i söndags var jag med petra en stund och var ute på råå och lekte lite. hehe.
igår var jag i malmö på eftermiddagen/kvällen.
och idag har jag varit på stan, körskolan och sen tränat.
 

nej nu ska jag sova. god natt.

353539-50

bilderna blev lite små med det är måsar som sitter på rad på bilderna. togs i söndags.

somnar nästan vid datorn.


blev så trött nu när jag sitter här att jag nästan somnar. så innan jag gör det här vid köksbordet så ska jag nog gå och borsta tänderna. för att sedan lägga mig i sängen istället.

sov gott alla.



att våga.


ja det finns mycket man måste våga göra här i livet för att komma någon vart. just nu så måste jag våga ge mig på något som är ganska stort. nämligen att börja på en utbildning. jag vet vad det är jag vill göra och jag har pengar till det. jag ska bara våga börja utbildningen. jag ser det som en investering i en bättre arbetsframtid, och en väg till ett roligt jobb. men, och nu kommer det ett men.... tänk om jag inte får något jobb efter utbildningen? det är därför jag inte riktigt vågar ge mig in på det här. men jag vill verkligen. får tänka på det lite mer och höra efter riktigt noggrant.

för er som undrar så är det Make Up Artist jag vill utbilda mig till. någon som gått en sådan utbildning och kanske vill ge mig lite tips?

image48

tiden rinner iväg.


ja dagarna går så snabbt. trots att jag i princip inte gör ett skit om dagarna så går det snabbt. ganska skönt ändå. för jag har börjat längta till julen. ska bli så mysigt med alla ljus, lampor och snön. ja det sistnämda kommer ju inte men man kan ju alltid hoppas.

idag har jag iaf lämnat in mitt cv i en affär på kullagatan. hoppas, hoppas, hoppas jag får det. jag får nämligen spel av att inte ha något jobb nu. det är ju skitjobbigt att knappt ha något att göra.

nej nu ska vi gå ner till pizzerian och hämta lite mat. mums.

lördagskvällen i korthet.


blev roligt iallafall på festen igår. trots att inte älsklingen var där. nilla var ju där och tack för det :)
alla var så fint utklädda. dom flesta skulle ut sen när vi kom till stan. men jag traskade hemåt. hade inte leg med och ville hem till älsklingen. en kul kväll helt enkelt.

idag har jag bara latat mig. ätit god frukost, sovit en stund, tvättat, lagat god mat nu ikväll, och nu kollar vi på film. kommer däcka av trötthet sen om några timmar. är så seg. imorgon vet jag inte vad som händer men det finner jag nog ut då.

ha en skön kväll alla.


sakna värmen.

halloweenfest.


ska strax bli hämtad för att åka på halloweenfest. älsklingen skulle egentligen med också, men han har blivit magsjuk så han måste stanna hemma :( började nästan gråta innan för vill verkligen inte gå själv. för det är hans kompisar  som är på festen så det känns lite strange.  men jag känner iallafall två stycken som ska dit så det är ju bra. men ändå. varför ska allt sånt mög hända just när man ska iväg och göra något? så jävla störigt är det. men jag får försöka ha kul ändå helt enkelt.

image46

hoppas ni får det trevligt ikväll allihopa.

helg snart.

 
fan va gött :D längtar satans mycket.

vad har hänt idag då?
hjälpte johan att hitta en tröja till hans halloweenoutfit. sen åkte jag till maxi med mamma och handlade lite. nuförtiden handlar vi ju var för sig. eftersom jag inte bor hemma längre. sen tränade jag med johan på hans gym. och nu på kvällen fixade jag med hans tröja, sprättade väck armarna och gjorde små snören han ska ha runt armarna. han ska nämligen vara rambo. själv så ska jag vara skolflicka.

nej nu ska jag se film med älsklingen.

RSS 2.0