grymt trevlig kväll.


kvällen igår var sjukt trevlig. kvällen började med att vi träffades på jobb och hjälpte semra stänga. sen placerade vi oss på hampan och satt där ett bra tag och snacka om allt och alla. dom stängde kl. 01 då drog vi vidare för att se om något annat hade öppet men allt var typ stängt. mötte upp en annan gammal pressbyråare för att sedan köra till mcdonalds och käka lite nattamat. sen skjutsade semra hem mig så kom hem typ 02.30. somnade dock inte förräns det började bli ljust ute typ vid 03.30. så hade riktigt kul igår. kul att lära känna folket utanför jobb också. måste göras om snarast.



huso & emma.



fadde & semra.



semra & jag.



hej närbild.



nattamat.



emma.



emma i sjukt sexiga happy meal - brillor.


nu sitter jag här och väntar in anna. ska slappa och se film. sen måste jag in till jobb och hämta schemat för nästa vecka.
ha det bra alla.



after work.


åh så underbart väder det är nu ikväll och oj vad passande det är. ska nämligen snart åka in till stan för att träffa några av mina jobbekamrater, vi ska sätta oss någonstans (antagligen hampan) och dricka öl. ska bli supertrevligt att lära känna dem utanför jobbet.

spanien, gör mååååååååål.

gårdagen.


var en riktigt bra dag. först jobba mellan 12.45 - 19. sen efter jobbet kom semra så gick vi och satte oss på gamla bagatell (glömt vad det heter nu) satt där någon timme och bara snackade sen gick vi vidare till mezo och satte oss där nere i rummet med alla kuddar och åt god mat, pratade och skrattade. efter det begav vi oss till jobbet för att hjälpa fadde med stängningen. sen fick vi skjuts hem och så var jag hemma vid tolv. så riktigt trevligt var det igår. får göras om snart.

nu, frukost med älsklingen. sen jobb 12.45 - 19.

ha en bra dag.

i got carried away.


jag har äntligen sett den. sex and the city, filmen. what a halleluja moment.
den var så fin, så otroligt fin.
såg den med fina människor också, mamma, my och petra. skulle kunna se den om, och om, och om igen. jag längtar tills den kommer ut på dvd.
då får den en given plats i bokhyllan, en hedersplats. för denna film var fantastisk.




fint klädda var vi alla fyra också. ska se om jag har några bra bilder på våra outfits sen.

ikväll spelar spanien mot italien. känns viktigt att se för spanien är mitt andra hemland. så goooo spain!

vad ska man säga.


men är typ helvetes jävla mög kuksugar bajs. ni förstår säkert att detta handlar om matchen igår. fy fan vilken enorm besvikelse. kan fortfarande inte förstå hur det kunde gå så dåligt. :'(

nu ska jag gosa in mig i mitt täcke i soffan och kolla på sex and the city avsnitt och skita i omvärlden en stund.

fotbollsfest.


nu är det snart fooootboooll. nu tar vi dom. sverige - tröjan har jag tagit på mig, rösten är redo för att vråla och jag funderar på att lägga några cider på kylning. glöm nu inte att heja alla. heja, heja.



tisdag va.


har varit så yr i dagarna nu det senaste och är fortfarande lite smått förvirrad.

sprutan igår gjorde ont. jätteont. sticket kändes inte men när hon sprutade in grejset i armen så spände det och hade sig så jag började nästan gråta. men bara nästan. så hade ont i armen hela dagen igår och har nu fått en snyggt litet blåmärke där sprutan togs.

21 <3

76 dagar kvar.

en spruta.


idag kl. ett ska jag få en spruta. hepatit a & b spruta. och jag hatar sprutor. men syster ska följa med och hålla mig i handen så det känns iallafall lite betryggande.

och jag är fortfarande ledsen över våran senaste match nu i em. men på onsdag då jävlar. då ska vi fan inte förlora.

77 dagar kvar.

lite bilder.


lägger upp lite bilder här från den nya kameran. som ni ser så är den ganska så bra.










denna är tagen på maximal inzoomning på ca 4 meters avstånd.

pretty good yeah.


varför?


det händer bara en massa skit hela tiden och frågan jag ställer är bara, varför? varför ska all skit hända precis hela tiden?
nu har det hänt en fruktansvärd grej. tänker inte berätta vad för det angår bara mig och mina närmaste. men det som hänt har hänt för en i min familj. och jag kan bara säga såhär att om jag någon gång ser denna människa som gjort detta hemska för min familjemedlem så kommer jag döda den jäveln.

är sjukt negativ också. blev det för någon dag sedan. min energi är slut. och det är jobbet som tar all energi. pallar snart inte mer. stressigare jobb får man fan leta efter. men det är bara till att försöka stå ut.

83 dagar kvar.

ny kamera.


har velat köpa en ny kamera nu ganska länge för mig gamla sög, så i söndags slog jag till. på denna skönheten.
rosa, fin och alldeles, alldeles underbar. matchar min mobil gör den också. och sjukt bra är den också. I löve it.
så om ni behöver en ny kamera, spring och köp på elgiganten för ynka 1499:-.



jaha, då var man 21.


jag känner skillnaden, det gör jag. det låter kanske konstigt men det känns annorlunda från igår när jag var 20.
så grattis till mig. har softat riktigt mycket nu på morgonen, ska snart jobba, sen ikväll kommer mamma och syster hit. och lite senare ikväll ska jag och älsklingen ut och äta. mysigt värre.



"sjung om studentens lyckliga dar".


grattis alla som tar studenten idag. är fett avis. hade gärna tagit studenten igen nämligen för det var en galet rolig dag. men grattis iallafall.

har gjort en rolig sak nu på förmiddagen/eftermiddagen. berättar mer om några dagar.

ska snart sticka till jobbet. har stängningen. lyckas alltid jobba på dom jobbigaste dagarna, hemmamatcher (HIF), valborg och nu studenten. önska mig lycka till för det kommer bli fett jobbigt med allt folk med tanke på att jag ska stå där själv.

see ya.

men mu.


nu har jag glömt att skriva på några dagar igen.
var på fest hos lisen i lördags. jättetrevligt var det. orkade dock inte följa med ut. getting old?!
igår var både en bra och en dålig dag. det dåliga vill jag inte berätta om men kan säga att först grät jag som aldrig förr och nu är jag bara så förbannad över skiten. gaahhh, jag kunde haft det nu. suck. och det bra med igår var att jag och anna stack till stranden. åh så mysigt det var. efter några timmar joinade my, alex och alexs lillasyster amanda oss. sen kom min J. fan va mysigt vi hade det. och som vi fjantade oss. hade tång- och sandkrig, grävde ner amanda, kastade boll, brottades i vattnet. kände mig som fem igen.
idag har jag jobbat. hade öppning. sen stack jag och petra till stranden men det blåste för mycket så vi stack till nya maxi istället. nu ikväll ska jag träffa lisen och snacka lite över en glass.

ha det najs.

(rubriken har inget med inlägget att göra btw :P)










(klickbara.)

RSS 2.0