första advent.


första advent idag. tycker det är så mysigt nu när julen börjar komma igång ordentligt.
har spenderat dagen med att julstäda lite och göra mysigt här hemma. är inte riktigt klar ännu så ska fortsätta imorgon.
men adventsljusstaken har jag gjort vid och satt fram idag såklart.

hoppas ni har haft en mysig första advent.








mumma.


har nyss tryckt i mig pepparkakor med mögelost på. oh, herregud så gott det var. har bara ätit det en gång innan tror jag så jag mindes inte att det var så gott.
valde danablue (stavning?) ost till mina pepparkakor. himmelskt gott.
har ni inte provat det så prova. även om ni inte gillar mögelost så kommer ni gilla det i denna combon.



home again.


började 9.00 idag med prov. blev klar snabbt så jag stack hem igen. och nu sitter jag här och börjar inte förräns 12.30 igen. ganska soft.

i eftermiddag blir det stan. har lite julklappar kvar att köpa. blir kanske något klädesköp till mig själv också.

ciao.

19.40.


har varit på väla idag med syster och inhandlat lite fler julklappar. är nästan helt klar nu. tycker det är så skönt att vara ute i god tid. pallar verkligen inte handla allt typ två dagar innan julafton. galet mycket folk på stan och väla då.

borde egentligen råplugga nu, men fan, jag pallar verkligen inte. det fastnar ändå inte. men ska plugga lite mer ikväll och imorgon.



ska ge mig ut på stan på fredag tror jag och leta efter denna mössan. fanns inte på väla. fanns bara den helt i päls.
vill verkligen ha denna. skitsöt ju.




ibland är man duktig.


detta är vad jag suttit och pysslat med ikväll. har lärt mig lite hur man gör om bilder i photoshop. blev kanske inte det snyggaste, men jag ska lära mig en massa mer så kanske jag också kan lägg upp lite riktigt snygga bilder på bloggen ibland.




vad tycks?

tisdag.


vart en soft dag idag.
kort skoldag var det också. läraren var hemma så vi fick några uppgifter att göra som snabbt blev klara, fick gå hem när man var färdig.

kom hem för en stund sedan efter ett svettigt träningspass. pressade mig själv på löpbandet idag. gick i fem minuter, joggade en stund, sen kutade jag allt vad jag kunde. ska försöka göra det någon gång i veckan för att bygga upp konditionen igen. hade sjuuukt bra kondis i typ tvåan på gymnasiet, var smal och smärt, och nu är jag bara fet och lat. kanske tog i lite där men skulle inte tacka nej till att gå ner några kilon.

nu, mat.




beach 2009, ja tack ;)


snow.


hihi, idag har det snöat jättemycket (för att vara skåne) och det har lagt sig lite och det är jättekallt (igen, för att vara skåne) :D och jag är jätteglad. tycker faktiskt det är mysigt när det är kallt och snö. lite "riktig" vinter. annars är ju vintrarna regniga, blåsiga och typ 5 grader, lite som höst. så nu är det vinter på riktigt :) hoppas bara det håller sig några dagar.

nu har jag precis gjort mig vacker. ska nämligen hem till jönsson för middag och drickande. sen ska vi antagligen ut.
halka lite i snön ;)

trevlig helg.



plugga.


ja, jag kanske ska ta tag i det nu. men det är ju så tråkigt att bara sitta och läsa en massa.
vill ha praktik nu istället. ska bli skitkul att få komma ut i köket och öva på mina skills.

men plugga var det ja. ciao.

dagens låt.


T.I. feat Rihanna - Live your life


lääääskig.



har varit med syster nu ikväll. vi såg saw V (5). ush, den var rälig. fast tror nästan att dom andra var ännu räligare. men jag har inte sett fyran än. får väl ta och se den också. fast jag hatar egentligen dom filmerna. sjuka, jävla slaktarfilmer.
fast jag var inte lika rädd när jag kollade nu som för några år sedan. men rädslan kommer väl sen inatt när jag måste upp på toa. ush.
jaja, ska nog lägga mig nu. om jag vågar ;P

sov gott.



någon som vet?


någon som vet när denna klänning kommer till ginas butiker eller webshop? eller som redan hittat den kanske?

tycker den är galet läcker.




bild tagen från ginatricot.se

måndag.


varit på väla med syster och checkat lite julklappar, syster hittade en mössa och vantar som hon ville ha i julklapp så det ska hon få. försökte hitta lite andra klappar men det var rätt svårt, får vänta någon vecka till tror jag.
köpte en sak till mig själv, kände att jag behövde uppgradera garderoben lite. sen vart det träning på kvällen.

nu, sova. sov gott.



denna fick följa med mig hem idag.

jävla CSN!!!


jag blir så jävla trött. fick papper hem när skolan började om utbetalning av CSN, hur mycket jag får och när jag får det.
skulle få den 24/10, det kom inget. väntade några dagar och fick sedan hem ett brev från dem. där stod det att skolan skulle skicka några uppgifter efter att våran 4 veckors orienteringskurs var klar. fine, skolan skickade det för en vecka sedan.
fick då besked att pengarna skulle komma denna veckan. tror ni jag fått dem?! fan asså, jag ska ringa till CSN nu och fråga vad fan det är de håller på med!
hur fan kan dom vara så jävla tröga? fattar dom inte att man klarar sig inte utan pengar?
jag skiter snart i CSN och tar något jävla lån istället för då vet jag iallafall att jag får mina pengar varje månad.
konstigt att man blir irriterad varje dag man kommer hem från skolan och kollar internetbanken och ser att pengarna inte kommit. FAN!!

(ursäkta språket.)

julmust light.


blev så galet sugen på julmust nu ikväll så jag slank ner på Ica för att köpa mig en flaska. när jag kommer dit ser jag till min förskräckelse att dom bara hade julmust light. och något annat budgetmärke. apotekarnes är ju bäst så jag sträckte mig efter light julmusten och tog den. men det låter ju så äckligt med light julmust men var ju tvungen att ha ett glas.
så jag ska prova den nu och se hur det smakar.

bye.




dagens låt.


lady gaga - again again.




RSS 2.0