svettlök.


jag svettas. nu fest. see ya.

åh, vet ni vad?


jag har vunnit en tävling! det var söta mini som hade en tävling där man kunde vinna en Voodoll. har alltid tyckt dom är så söta så var ju självklart med i tävlingen, och så vann jag :D hihi, blev skitglad. så tack så jättemycket mini.

nu ska jag strax cykla till jobbet. jobbar med några av dom roligaste idag så det ska bli kul att jobba trots att jag fortfarande är sjuk.


bild lånad av mini.

sjuuuk.


ja nu har jag gått och blivit sjuk igen. började igår med halsont, som till kvällen övergick till snörvlande näsa och ännu mera halsont. nu sitter jag här, snorig med öronont och spända axlar, och ska snart iväg till jobbet. känns mindre roligt att jobba när man inte mår bra. well, well, det är bara till att stå ut.

hoppas ni har det bättre idag än vad jag har.

min nya fina.


denna bikini införskaffades idag. tycker den är sjukt cool. finns kanske vissa som kommer reagera på att det står sverige på den och att den är gul och blå, men ärligt talat, det struntar jag i. det är inte fel att älska sitt land. och man är inte rasist för att man bär sverige kläder. hata mig om ni vill, I don't care.
99 :- per del på Stadium.




shoppingen.


dessa shortsen har jag suktat efter läääänge. galgar är alltid bra att ha. hudvård från biotherm. och belöningspresenten.



belöningen.



ett nytt thomas sabo armband.



sorry för sjukt suddiga bilder. min kamera har helt plötsligt blivit galet kass när man fotar nära något och mobilkameran ska vi inte tala om.
dags för ny kamera kanske? nästa lön?

i'm back.


nu är jag tillbaka efter mitt blogg-brejk. kände att det var dags att ge er meningslösa inlägg om ingenting igen ;)

så vad har jag gjort den senaste tiden då? inte mycket faktiskt. har blivit sjukt lat och orkar ingenting. men det ska det bli ändring på. i promise.

igår var jag iallafall på väla med älsklingen. fick shoppat lite. köpte även en belöningspresent till mig för att jag varit så duktig och jobbat ihopa en fet lön. yepp, den var riktigt fet denna månaden och jag är sjukt nöjd.

ikväll är det äntligen dags för den stora finalen. eurovision song contest.
heja sverige, heja, heja.

och för första gången i mitt liv har jag tippat, haha. så med chefens hjälp la jag en hundring på vem som ska vinna ikväll.
tog lite olika länder, större chans att vinna då ju ;)

ni får ha en underbar kväll.

kanske mitt sista inlägg nu på ett tag.


nu far jag strax till jobbet. slutar kl. sju så det är najs. då hinner jag kolla på mina absoluta favoritprogram. top model och lost. tänkte se på top model då kl. nio för det är väl final idag tror jag, så spelar jag in lost och ser det efter.

tänkte även sluta blogga ett tag tror jag. så jävla tråkigt när ingen läser eller kommenterar. visst, min blogg kanske inte är den roligaste men vafan, så jävla tråkigt ändå. så kommer nog inte skriva nu på ett tag. men vi får se, kanske kommer gnistan för att skriva tillbaka. om inte så får ni ha det så bra.


grattis syster.


grattis syster och alex till er förlovning. gulligt. är glad för din skull. men samtidigt är jag avundsjuk. jag och j har varit tillsammans länge nu, och förlovning har det knappt talats om. fast vi har ju inte sagt dom tre orden till varandra än och då kan man ju inte förlova sig. men ja, jag erkänner, jag är avundsjuk. min tre år yngre syster har förlovat sig. jag är mest glad såklart, men kan inte hjälpa att samtidigt vara avundsjuk. tyck att jag är löjlig om ni vill men så är det.

hittade ett ursnyggt linne på väla idag. ett från h&m som kostade ynka 80 spänn. fotar och lägger upp bild imorgon.

nu ska jag sitta uppe och vänta på att j ska komma hem från jobb.


looking good.


nu har jag varit ledig i snart tre dagar, och det har varit skönt vill jag lova. imorgon börjar min arbetsvecka, ska jobba fyra dagar i rad.

jag färgade ju håret för inte så länge sedan. gjorde först en avfärgning, sedan färgade jag håret brunt. nu har håret ändrat färg efter tvättar, solvistelse och lite bad. och fan va snyggt det är nu. looking good. real good. passar sjukt bra i det. ska se om jag kan ta någon bra bild och lägga upp.

ska snart bege mig in till stan för att joina petra på hennes jobb. vi ska nämligen köra ut till väla och kolla lite. har egentligen inte råd att shoppa men skit i det. får väl leva på köttbullar och makaroner eller något annat billigt.

ha det gött.

None

premiärdoppet.


igår tog jag och J premiärdoppet för iår. det var kaaaallt.
idag har vi legat på stranden och solat och myst. vattnet var mycket skönare idag. nu har jag börjat få riktigt fin färg. me like.

även varit ledig idag. likaså imorgon och iövermorgon. synd bara att vädret ska bli kallare nu.


dessa rubriker.


nu ska jag skutta iväg in mot stan. ska köpa solkräm. brände mig på min ena arm igår (?) så ska införskaffa det nu. man vill ju sola säkert. sen ska jag inom jobb för att hämta mitt schema. sen hem till mamma och sola på hennes balkong. får inte gå ut på min nu, dom har haspat den för dom håller på och borrar och shit. och i eftermiddag ska jag, my & rolf ut och köra bil.

ha en bra dag i solen.

dagens låt.


denna låten är rätt gammal men ack så fin.


some pictures.


lite bilder från dagen.

mat från jobb, hehe. redig pressbyrån frukost.





min rosa skönhet glänser i solen.




en dag på stranden.


nyss hemkommen efter att ha varit på stranden ute vid råå.
tog på mig mina kortaste shorts, cyklade dit vid typ halv elva, satte mig i solen och njöt. satt där ganska länge.
gick ner vid vattnet och doppade fötterna. och kan ni tänka er, vattnet var inte kallt. underbart skönt. sen cyklade jag vidare och la mig i ett solaruim en stund (jag vet att man inte ska sola solaruim samma dag som man varit i solen men hey, jag är blek) sen cyklade jag hem och nu sitter jag här. så skönt att bara vara. ska nog sticka till stranden imorgon också.

tog lite bilder också men dom kommer senare.

and i'm off.


ska alldeles strax sticka in till stan. ska fika med mamma innan jobb. så kommer vara borta från hemmet nu i många timmar. är inte hemma förräns typ över tolv inatt.

var ute på en rask morgonpromenad innan. så varmt det var. shiet. ska börja med promenader nu varje gång jag börjar sent och varje gång jag är ledig. nu är det ju snart bikinidags och vill inte se ut som en fluffig köttbulle då inte. fast skulle kanske börjat tänka på att komma lite mer i form lite tidigare. har iallafall smort in hela kroppen med bus idag. ska göra det någon gång i veckan nu så jag slipper vara så bleeeek. haha, blev kallad blekansikte av en kund igår :P haha, det stämmer ju. jag är skitblek.

ha det najs.

en månad kvar.


idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år. och det är inget jag ser fram emot. nu märker man verkligen av det här med att man bli äldre och äldre, det gjorde man inte när man var yngre. well, well, jag är ju ganska ung ändå.
jag ska trots allt bara fylla 21. tänk den dagen när det är typ 41... huga, hemska tanke.

snart blir det en liten promenad till jobbet. ska gå istället för att cykla idag tänkte jag. underbart väder plus att det är najs när stegräknaren på mobilen räknar varje steg jag tar.

ha det gütt.



the experiment.


jag håller alltid på att ändra min hårfärg. ena veckan är jag mörk, för att sedan bli ljus. men nu har jag varit röd/mörk brun ett bra tag. och nu när det börjar närma sig sommaren så tänkte jag att det är ju inte så smart att ha rött hår då det kommer blekas och bli skitfult ljusrött. så i lördags gick jag in på kicks för att köpa mig en avfärgning. fick hjälp av en som jobbar där och hon sa att det nog skulle funka och bli bra. så igår slängde jag i avfärgningen. och visst funkade det. blev chockad hur det kunde bli så ljust. från att vara riktigt mörkt så blev det ljusorange, typ morot.
så det var ju så läckert så. kanske inte. efter det slängde jag i en ljusbrun färg. allt det röda försvann, men det blev liiite för mörkt än vad det skulle. men hela grejen var ju att håret skulle bli tillräckligt ljust för att kunna blekas fint i sommar. så hey, nu är jag snart blondin igen. nej vill inte bli så ljus som jag varit men lite ljusare skadar ju inte.


läckert ;)






brown head.


japp, experimentet lyckades. bilder kommer imorgon. har inte ork att lägga in dom på datorn då jag tagit dem med mobilen.

ha en bra kväll.

image164

carrot head.


jag håller på med ett litet experiment. det gäller håret. resultatet får ni se när det är klart. om det blir bra vill säga.

igår var jag på bio med kära petra. vi såg "Fools Gold". den var bra. en mysig film som helt klart är sevärd.
och just det, såg "Ironman" i torsdags. vet inte om jag skrivit om den, men den var iallafall skiiiiiitbra. ska lätt köpa den när den kommer ut på dvd. me like a lot.

l
ovely weather today also. kan sverige bli med underbart än det här?

sköna maj välkommen till vår bygd igen.


hehe, japp. nu är det första maj. känns helt overkligt att tiden gått så snabbt. nu är det snart sommar :D

och jag vaknade precis. borrnissarna har ledigt idag så vi fick verkligen sova ut. så nu är jag riktigt utvilad.

jaha, hade ni en trevlig valborg igår då? jag jobbade som en liten jävel för det var kunder heeeeela tiden. det var faktiskt inte så många jobbiga igår. trodde det skulle vara värre. kom in en hel del jättetrevliga folk som snackade och önskade trevlig valborg. sånnt uppskattas.

idag blir det en lugn och skön dag. ledig. ska hem till pappa nu kl. ett och hämta en möbel och lite stuff. han ska snart flytta så ska ta hit lite grejer som är mina. sen ikväll ska jag och älskling på bio. igen. och se "Ironman".

ha det gött.

RSS 2.0