lights off.


släckte ni lamporna nu mellan 20 - 21? vi gjorde det. verkade inte vara många som gjorde det i husen runt omkring oss dock.

ska kolla film snart som vi hyrt. shoot 'em up heter den. det är någon ny action-film som verkar bra.

ledig imorgon, gött. ska tvätta och övningsköra.

ha det najs.

image154

grattis älskade syster.


idag blir lillsyrran stor. den lilla tollen blir 18 år idag. herregud va fort tiden går.
grattis på födelsedagen älskade syster ♥

image153




amen det var ju fan.


nu sitter jag här, trött och förbannad.
jobbade kväll igår och när jag kom hem så kunde jag inte somna förräns kl. halv tre pga lite oroligheter. och så vaknar jag nu kl. åtta av att dom borrar och jävlas i huset. jag vet att dom ska borra och greja och så men det är ju fan ändå att man inte ska kunna sova på sin lediga dag. gaaaaah, va arg jag är!!!! att man aldrig ska få sova.
men men, får väll gå ner på ica och köpa cola så jag blir lite piggare.

hoppas ni har sovit gott iallafall.

det blir en lång dag.


gick upp kvart i nio idag för jag ska strax cykla hem till mamma och börja måla en väggdekoration i syrrans rum.
efter det ska det jobbas, 16.45 - 23.30. så det blir en lång dag idag. kommer stupa i säng när jag kommer hem inatt. skönt då att jag är ledig imorgon så jag kan sova ut.
men ni får ha en bra dag.

nu ska det jobbas igen.


nu är mina fyra lediga dagar slut, så nu blir det till att jobba igen. första dagen känns alltid lite dryg men sen flyter det på bra. sen blir det träning efter jobb.

ha det bra.

annandag påsk.


grå, tråkig måndag, blä.

har precis suttit och ritat i någon timme. har nämligen fått äran att rita upp en ros med snirklande stjälkar och blad, som jag sedan ska måla på väggen i min systers rum. så nu har jag äntligen ritat klart, tog ett tag men fan va fint det blev. liten konstnär är jag minsann.

köldskador ju.


har precis kommit hem efter att ha varit hos farmor och farfar på lite middag.
så när jag står och väntar på bussen så var det svinkallt. bussen kommer men så går den bara till ga torg... så jag fick gå hem. och jag hade min tunna vårparkas och ballerinaskor på mig (not so smart I know, men det var fint väder innan.) så jag trodde jag skulle avlida av köld. fyfan va kallt det var när jag gick på bron, shit asså. men nu är jag hemma i värmen. snart kommer syster hit så ska vi se reprisen av top model. alltid trevligt att umgås med syster.

glad påsk!


hoppas ni får en trevlig påskafton med många påskägg.
själv blir det inget påskägg för mig iår eftersom jag slutat äta godis ;)

image152

nästa, sängen.


nu blir det snart till att lägga mig i sängen. börjar bli trött. men kommer nog ligga och se tv en stund innan jag somnar.
sov så gott kära läsare.

image150
cool säng ;)

it's påsk.


yepp. och då ska man ha påskris, påskliljor och lite kycklingar framme.
trevligt, trevligt.






lite ledighet.


är ledig nu i... fyra dagar tror jag. skönt, fast mindre roligt att J jobbar dessa fyra dagarna nu. inte kul alls.
så jag får se vad jag hittar på. blir nog mest att dega här hemma för vädret ska ju bli bajs så jag vill nog inte gå ut så mycket.
vad ska ni hitta på då?


känner för att baka något gott idag och det ska jag nog göra också.
min "ätardag" är egentligen imorgon men jag pallar inte att vänta. så det får bli "ätardag" idag istället.

jobba kväll.


jobbar kväll idag till 23.30. så det blir sängen så fort jag kommer hem.
vad händer för er ikväll?

going red again.


nu är min hårfärg dassig och ful med en liten blond utväxt på g, så nu åker hårfärgen i. samma färg som tidigare, röd/brun. trivs verkligen i den färgen. kanske lägger upp bild sen om jag kommer ihåg det.

kollade vädret nyss på smhi och dmi. och det ska tydligen bli ännu mera "vinter" nu. fucking minusgrader och snö. men våren då? stackars blommorna och djuren.

image139

bilder tagna från smhi.se & dmi.dk.



fan va härligt.


var och simmade med anna innan. hade hela badhuset för oss själva. så vi simmade lite, tävlade lite och lekte lite. riktigt härligt var det. tack för det sötnos.

nu har jag precis satt i fjädrar i vårat påskris. svarta och rosa. tar kanske bild sen och lägger upp här.

är ledig idag , så skönt. och vädret är ju underbart. solen lyser och smälter bort den dumma snön. smääält.

why now?


ja, varför har det blivit "vinter" nu? det är fan snökaos ute. blåser galet mycket gör det också. jag som trodde det skulle bli vår.

har varit och fikat med mina älsklingstöser ikväll. åt en god hallonpaj. tack för en trevlig kväll med mycket snack och skratt.

18 ♥

fan vad jag älskar min cocoscreme. när den gått in i huden så riktigt "stinker" man cocos (på ett gott vis då). och doften sätter sig i kläderna, mmmm, lovely.

wörk.


ska snart iväg för att jobba. är så glad för mitt jobb. det är roligt och mina kollegor är übertrevliga.
ska inom carlings en sväng innan jag börjar. såg ett tröja där för ett tag sen som jag nu känner att jag måste ha, så hoppas den finns kvar.

köpte faktiskt en vippig kjol igår. en lila på H&M. kände att jag var tvungen till att ha en + att den är lila och jag har inga lila plagg (tror jag) så kul med lite andra färger. och så fick en väska följa med hem också. har velat ha en ny så länge nu och så hittade jag en perfekt igår.

ikväll är det the big finale av melodifestivalen. vem vinner tror ni? jag tror på linda, sanna eller charlotte.


rubriker är inte min grej.


varit ledig idag. trevlans.
spenderat dagen med petra och syster. var först på väla med petra. haha, vi testade de nya "it-plaggen" (säger man så?). iaf så testade vi de AA-liknande klänningarna dom har på gina. förberedde oss på att se ut som stoppade korvar men det var inte så farligt ändå. sen testade jag en body tillsammans med en vippig kjol. det var faktiskt snyggt. men när jag stod där i provrummet med bodyn på så höll jag på att garva ihjäl mig, såg ut som en jättebäbis. men med kjolen på var det snyggt. kanske ska slå till på det ändå ;)

och nu i eftermiddags så hade jag så tråkigt så jag ringde syster så tog vi en tur på stan. och nu har jag äntligen inhandlat en body butter från body shop. har velat ha en sån jättelänge så nu köpte jag den. köpte coconut-doften. den doftar ljuvligt.

image136

hej, hej hallå.


ska snart iväg för att jobba. igen. har redan jobbat idag men ska in och jobba nu 22-23.30 ca. för jag ska lära mig stängning. goa pengar.

denna veckan ska jag försöka gå ner ½ kg i vikt. vill gå ner två kilo nu till sommaren. vet dock inte om det kommer gå. men träningen har börjat gå bra igen. och rolig är den också. bara kosten som ska ändras lite.

image135

hoppas ni har en bra kväll.

total lycka.


har varit med petra nästan hela dagen. vi körde till center syd, för att senare åka till nova lund och sedan väla.
en riktig roadtrip dag. och jag fick bytat mina jeans till ett par mindre. lycka. köpte nya solbrillor också.
så nu är jag trött men glad efter våran lilla shoppingtur.
tack för en trevlig dag gumman ♥

imorgon väntar jobbet igen. ska jobba två turer imorgon.

fucking sweet.


köpte världens snyggaste jeans idag. ett par jätteljusa stuprör på gina. dom är så snygga så jag blir helt glad varje gång jag tittar på dem. dock hade dom inte den storleken jag ville ha (har hört att gina-jeans töjer sig så ville ha ett par lite mindre) så fick ta den minsta dom hade kvar. men ska se om jag kan byta dem till ett par mindre på måndag. fast inte hela världen om det inte finns några i mindre storlek, för deras snygghet är så stor att jag inte bryr mig så mycket om dom töjer sig.


äntligen helg.


fan va skönt det är att kunna säga så igen. nu när jag har jobb så är det så skönt när man kan ha "riktig" helg och lediga dagar. innan kändes alla dagar likadana när man inte hade något jobb.

helgen blir lugn och skön. har bara degat nu när jag kom hem från jobbet. imorgon blir det övningskörning och på söndag tvätta och äta mat med pappa och syster. är ledig fram tills tisdag så har hela måndagen på mig att hitta på något också.

vad händer för er i helgen då?



sun is shining.


mycket konstigt väder vi har fått. sol och fint på dagen men på kvällen snö?! kunde inte snön kommit i vintras liksom.

idag ska det jobbas. och imorgon och iövermorgon.

vad ska ni göra idag då?

kanelbullar.


har jobbat idag. första "riktiga" dagen på nya jobbet. känns bra.

nu när jag kom hem ikväll blev jag sjukt sugen på kanelbullar. så jag håller på att baka nu. men det tar ju sån tiiid.
är typ inte klara förräns vid klockan nio. men då blir det lagom till american idol.

image134

RSS 2.0