något fel måste det vara.


jag äter som en häst. en jävla häst! kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt. så jag har konstaterat att något måste vara fel. jag kanske har fått binnikemask? eller så är jag kanske gravid? men det återstår att se. mensen kommer antingen imorgon eller på onsdag, så får jag den, så kan jag räkna bort gravid. då har jag kanske binnikemask. men örk. tror det är typ en lång vit mask som bor i ens tarmar. fy.

hyffsat fin dag idag också. trevligt. mycket trevligt.

image118

soliga söndag.


har varit en underbar dag idag. det har varit soligt hela dagen, ganska varmt och det har blåst lagom mycket. cyklade till stranden innan och gick en promenad där och tog lite kort. sen åkte jag och solade. har inte solat på månader. det var grymt skönt iallafall. nu bara sitter jag här. J jobbar så det är tråkigt och ensamt. får väl ringa petra så man har någon att prata med.






some new shit.


beställt dessa godingar från H&M. hoppas allt är lika snyggt på riktigt. kommer i slutet på februari. längtar.



image112

haha, la ihop denna bilden i paint. och damn vad den suger. blev inte alls bra ju. skitliten. jaja, ni ser typ vad det är ändå.
 

three little birds.


jag älskar denna låten. den är så fin tycker jag. bob marley har alltid varit en av mina stora favoriter.



Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun,
Three little birds
Sit by my doorstep
Singin' sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin' "This is my message to you-ou-ou"
Singin' "Don't worry 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right."
Singin' "Don't worry (don't worry) 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right!"

the hair.


nu kommer några bilder på mitt "nya" hår. bilderna är bajs för min kamera är inte så bra. måste färga håret igen om någon vecka för det täckte inte helt ordentligt.


la fram underhåret så ni skulle se att det är mörkare.


här syns också min lilla kanin.



så ser det ut iallafall. ser bättre ut på riktigt. då ser man att underhåret är blå/svart. på bilderna ser det bara konstigt ut tycker jag.



till gynekologen.


mmm, ska till gynekologen nu på morgonen. kuuuuul. nej. men bra att kolla läget down there ;) efter det ska jag nog hem till mamma och hälsa på en sväng. sen ska jag hem och sova. blir skittrött när jag måste upp såhär tidigt. sen ska jag träna ikväll.

färgade håret igår btw. igen. mörkbrunt i överhåret, och blå/svart i underhåret. lägger upp en bild sen om jag lyckas ta en bra.

men ni får ha en bra dag.

image105

fredagkväll.


blir en kväll med mina töser. ska hem till lisen för lite mys med vin och sing star (om du inte glömmer det petra;))

har varit en lugn dag idag. har mest suttit vid datorn och skickat iväg massa mejl och så. hoppas på jobb.

ni får ha en bra kväll.

image104

ja, jag är tråkig.


ibland är det bara så himla jobbigt att blogga. för jag kommer inte på något bra att skriva om. jag vill också kunna knåpa ihop ett sådant fyndigt inlägg som lockar tusen läsare och som man får hundra kommentarer på. men jag har inte fantasin till det. kanske ska ändra upplägget helt på min blogg? bli en modeblogg istället. kanske lockar fler läsare då. eller skriva om kändisar? äh, jag vet inte. den får vara som den är.

nu ska jag iallafall snart gå och lägga mig och se tv. det är CSI Miami snart.

image103
absolutely gorgeous.

burn some fat baby.


ska strax sticka för att möta upp petra på hennes jobb. sen bär det av till friskis. ska på ett intensiv-pass. första gången jag går på ett sånnt. kommer nog bli svettigt.

och som alla andra (nästan) så längtar jag också till imorgon. anledningen är ju att den här fina tösens program börjar imorgon. don't miss it. I huvudet på Gynning 21.00 på kanal 5.

image101

tävling! :)


"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

pizzabagare.


jag och älskling bestämde oss för att göra egen pizza. så vi är mitt uppe i det nu. och så gör vi egen pizzasallad också. kommer säkert blir supergott. riktigt duktiga känner vi oss. ska spisas sen framför Singing Bee. tror det programmet kan vara ganska kul.

ha en bra kväll.




feelin' hot.


har precis krängt chili con carne som jag lagade innan. blev gott, men starkt, me like. man blir het av stark mat ;)

hemma själv ikväll. J jobbar. och just ikväll är det faktiskt skönt att vara själv. mår bra idag också så då känns allt mycket lättare.

soon; baka muffins. efter det, CSI.


saknar mitt långa hår. grow god damit! btw, har alltid gillat denna bilden på mig. just denna är lite omgjort, typ softad.

I'm wet.


av svett. var på ett aerobics-pass med petra nu 17-18. svettigare pass får man leta efter. kul som fan var det. så det blir till att gå på det varje onsdag. cyklade till friskis och hem. mina bromsar på min cykel tar emot hela tiden när man cyklar så det blir motstånd hela tiden, och det är jobbigt, så måste laga den. blir ju svettig av enbart cykelturen. bra träning iofs, men det tar sån tid att cykla när den är sån.





a little bit better.


mår lite bättre idag, men bara lite. det går i vågor mitt humör. väldiga vågor. igår mådde jag sämre än sämst men idag så är det som sagt lite bättre. sökte till två jobb igårkväll, ska skicka in cv till två vårdboenden sen också, och har kontaktat min handläggare på arbetsförmedlingen om ett möte, så det går framåt iaf.

snart kommer J hem så då ska vi iväg och handla. behöver mat. har nästan inget hemma, och som sagt, jag kan inte leva på luft. även om jag ibland skulle vilja det...

träning ikväll med petra. hur länge sen var det vi tränade egentligen? fööööör längesen. men nu är det nya tag.
beach 2008 ju... ;)

I don't feel so good.


orkar inte dra upp allt här men vill bara "skriva av" mig lite. som ni kanske vet så har jag inget jobb. and it sucks. jag har sökt hur många jobb som helst men inte fått något. måste verkligen hitta något nu, för det går inte att leva på luft. det är sjukt jobbigt att inte ha någon inkomst. förut så har jag alltid kunnat unna mig saker lite ibland, men det går inte nu. det mina pengar kan gå till är enbart till hyra, mat och räkningar. varför ska det vara så svårt att få ett jobb? jag blir så arg. jag måste ha ett nu annars vet jag inte vad jag gör. suck.... jaja, ska inte deppa ner mig totalt. jag har människor kring mig som stödjer mig och som jag kan prata med 24/7. utan dem hade det varit svårt.

fram med det lilla som finns kvar av den positiva sidan nu anna. det behövs. det ordnar sig säkert. det brukar det göra.

image98

dessa vackra kvinnor.


Victorias Secret Fashion Show visas idag på tv3 kl. 20.00. jag kan tyvärr inte se det för J vill se annat på tv:n så får spela in och se det imorgon. får sitta och dregla över kvinnorna då istället ;) och sträva efter att en vacker dag se ut som dem.

image97

pojkar & hockey.


pojken sitter och kollar på ishockey. dötrist ju. vad är det med pojkar & hockey? min blir helt besatt när han ser det på tv. fast det blir han med alla sporter. äh, får väl lära mig att gilla sport på tv mer. fotboll är kul dock.

det snöar fortfarande lite. men det försvinner nog till imorgon. för morgondagens väder ser inte så lovande ut. blä...

vi drar till malmö.


var på väla och ikea idag. vi hade redan tittat ut på internet vilken tv-möbel vi ville ha. men dom hade den bara i vit, och det ville vi inte ha. den ska vara svart/brun. men.... dom har den bara i malmö. och dom får inte in den här. så vi får smöra lite för någon av våra päron så vi kan köra ner och köpa den. för jag fick genast ett "ha-begär" när jag såg den irl.

och det är ju inte halt ute. nej, inte alls. vi gick och handlade innan och höll på att trilla och slå oss fler gånger. livsfarligt. och nu snöar det också. men det gör inget, för det vill jag :)

ha en trevlig kväll alla.

dålig uppdatering.


har inte varit så aktiv dom senaste dagarna. men har inte haft mycket att skriva om. det blir bara en massa blahablaha om jobbletande och depp. inget kul att läsa anser jag.

imorgon ska jag och älsk till väla och ikea. mysigt. ska kolla på en ny tv-möbel. vill verkligen ha en ny. så ska dit och mäta och kolla imorgon. har presentkort där på 500 kr så det är najs. har även 600 kr i presenkort på väla och 500 kr på gina. me like!

och kosten går bra. har skött mig nu när det nya året börjat. men imorgon är min ätardag. så jag får äta vad jag vill utom godis, för det ska jag försöka att inte på ett år. har blivit lite för mycket socker nämligen och det har resulterat i viktuppgång. men de kilona ska försvinna. 4 kg ska väck innan juni, helst 5.
det ska gå!

ge mig snö, snälla. jag vill ha snöbollskrig.


image96

RSS 2.0