jefla ljushuvud.


varje år, på hösten, så färgar jag mitt hår brunt. så har jag det så i några månader. sen trixar och mixar jag med håret några gånger så det blir blondt. följden av det är att håret blir jätteslitet. så klipper jag det kort och så dampar jag för att jag hatar det när det är kort.
tror ni inte att jag nu vill färga håret brunt igen?
för att sedan färga det blondt igen.
fattar inte varför jag alltid ska hålla på att ändra min hårfärg? kan verkligen inte bestämma mig för vilken hårfärg jag passar bäst i.
vissa tycker blondt, men andra tycker brunt. gaaaah. ska kanske färga det brunt men låta det vara brunt. äh, jag vet inte.
min kära vän petra har också problems med håret. vi får väl se hur vi gör.

sov gott.










brunt eller blondt?

tisdag.


är nu helt fri från halsontet. det var inte halsfluss, bara vanlig halsont men som gjorde jäääävligt ont.
men det är skönt att vara frisk och kunna äta normalt igen.

fick brev hem från posten idag. visste direkt vad det var, nämligen lapp om uthämtning av körkortet.
så jag traskade dit innan i regnet och hämtade det och log hela vägen hem.
det är så fint mitt lilla rosa körkort.
dock så var jag mörkhårig när kortet togs, är blond nu, så det är inte så likt mig. men det är jättefint iallafall :D

lite mat tack.


är så svullen i halsen nu och har så ont att jag bara kan äta flytande föda.
har inte varit och kollat upp vad det är men tror det är halsfluss. har stora blåsor i halsen och är helt vit. äckligt, I know. piper som en liten fågel varje gång jag dricker något.
vill bara sätta tänderna i fast föda. kinamat hade inte suttit fel.
men man kan se detta ur ett annat perspektiv om man vill,
jag kanske går ner lite i vikt ;)




sjuk.


har gått och blivit sjuk :( har så jävla ont i öronen och halsen. ska dricka massor av te med honung i för det sägs ju ska hjälpa.

körde för allra första gången med mitt körkort idag, eller ja, det riktiga körkortet har jag inte fått än men lappen där de står att man blev godkänd :P kändes lite konstigt men det blir nog bättre ju mer jag kör.

köpte föresten Sex and the City - filmen idag :D

ha en bra helg.



JAAAAAA!!!


idag är min lyckodag för idag klarade jag uppkörningen, så nu har jag tagit mitt körkort :D:D:D
det har tagit tid, typ två år haha, men nu har jag äntligen klarat det. så snart kommer jag cruisa på vägarna.



ett fynd.


har irrat runder på stan idag i jakt på praktikplats. två ställen där jag hoppas jag kan få något.

gick sen in på h&m i hopp om att en viss kavaj skulle finnas kvar. hittade den sista 36:an dom hade. provade den och gud så kär jag blev. när jag skulle betala var det 10% rabatt för medlemmar, hade 150:- bonuscheck, och 5,50:- på ett gammalt presentkort, haha. så kavajen kostade ca 112:- istället för 298:-,
ett riktigt fynd alltså :)





ni får ursäkta mina otroligt sexiga poser,
 och mina sexiga mysbyxor ;)


träning.


har börjat komma igång ordentligt med träningen igen. känns så jävla skönt. sitter här med träningsvärk i benen sen igår och har nu precis tränat lite armar och rygg. vill verkligen bli slimmad och smal nu, så ska träna som en dåre och försöka äta så nyttigt och varierat jag bara kan. måste verkligen tvinga i mig grönsaker och frukt oftare :P

nu blir det till att plugga lite.

ciao.

sola.


ska snart iväg och sola är det tänkt. hur skönt som helst. och ja, jag vet, det är inte bra att sola, men fan va snygg man blir när man gör det.
brun och läcker istället för grådassig och blek. men jag tycker inte det är fel att vara blek, jag gillar att vara blek ibland, men just nu så känner jag för att vara brun helt enkelt.
hur ofta solar ni?




i ett "ståsolarium" ska jag sola idag. dom är grymma :)

sov gott.


nu säger jag god natt. hoppas ni har haft en bra lördag.

ciao.

fredag.


äntligen helg.
ikväll blir det myskväll med syrran och J. håller på att laga mat nu, och sen blir det film och glass :D

imorgon blir det Ikea med mor och på kvällen har jag inte bestämt vad som händer än. är sjukt sugen på fest men får se. annars tar jag det nästa helg.

vad händer för er ikväll då?

ha det bra.



nå.


vad tycker ni om min nya header? jag är nöjd. tyckte den blev bra. vet dock inte hur jag tar bort texten till vänster om headern. där det står ANNA med svarta bokstäver. har letat i inställningar och testat massa men får inte bort det.
någon som vet hur man gör?

hoppas ni får en bra kväll.


dagens låt.


längesen jag la upp dagens låt nu.

katy perry - one of the boys.


kom igen nu då.


kommentera lite! ni har varit duktiga dom senate dagarna och gett mig massor med kommenterar. blir glad när ni gör det :)

imorgon väntas skolan och kursen näringslära. ska bli kul. softa tider nu tors & fre; 8.30 - 12.30.
så har hela dagen på mig att göra massa efter skolan. ska köra ett pass på gymet imorgon är det tänkt.
nu får det nog snart bli sängen.

sov gott.



besöksrekord.


ja idag har det faktiskt varit många som varit inne och kikat på min blogg.
don't know why men jag är skitglad :D
egentligen är det ganska få besökare om man jämför med andra bloggar men för att vara min blogg är det många.
så varför har då så många varit inne på min blogg dom senaste dagarna?
jag vet inte, men ni får gärna säga varför och säg gärna till om ni tycker jag ska uppdatera mer och om vad. har varit inne på att lägga ner bloggen men nu har det blivit kul att skriva igen tack vare er. :)




27 st unika besökare.
50 st sidvisningar.


böcker.


fick böcker idag i skolan. inget konstigt med det. det var bara det att vi fick så många att det knappt gick att bära hem dem. och väskan vägde en sisådär 9 kg. armmuskler here I come.

ikväll blir det afropass med syrran. var på det förra veckan och fastnade verkligen för det. mörkt i hela salen med bara några värmeljus som ljuskälla, grymt cool afrikansk musik, barfota och grym rytm. blev verkligen avslappnad efter det passet för man släpper kontollen helt och bara kör. så finns det på stället där ni tränar så tycker jag att ni ska testa det.

ciao.

mamma mia!


åhhh, så underbar! pratar såklart om filmen mamma mia! har äntligen sett den nu och guuuud vilken underbar film.
hade gåshud genom hela filmen för allt var ju så underbart. musiken, handlingen, grekland. har haft en längtan att åka till grekland nu sen ganska länge men nu är min längtan ännu större.




har ni inte sett den så se den!

skolstart.


ja idag började jag skolan. kändes konstigt, inte gått i skolan på över två år nu. men det känns bra. var ju bara introduktion idag så resten av veckan kommer det bli lite mera allvar. test imorgon bla :P
om det är någon som undrar så är det restaurangutbildning som jag går. jag ska bli kock är det tänkt.

senare idag blir det nog Ikea med anna. var där i lördags men skadar inte att åka dit idag igen. var sjukt mycket folk där sist så idag blir det nog lite lättare att kolla på grejer.
har hittat ett par ugg-skorDinSko som jag är lite halvt sugen på. fast jag tycker dom är ganska fula. fast ändå ganska söta. fulsöta liksom. men fötterna ser så stora ut. men dom är sjukt sköna. så kanske kommer hem med ett par såna idag.

ha en bra dag.




jag ska bli den nya gordon ramsay ;)

shoppingen.


shoppingen i malmö var givande. kom hem med en hel del. mysigt att åka till en annan stad för en dag och se lite annat och bara strosa runder. får nog bli en tripp till malmö innan jul också. gillar den staden mer, och mer för varje gång jag åker dit.

nu, städa ut garderoben, slänga, och lägga undan sommarkläderna.




tröjor från Monki, jeans från Gina, glansdroppar, tottar, servetter, och en Hello Kitty plånbok.



plånboken fick jag från en i personalen på Build a Bear, kollade på en Hello Kitty nalle och sa att jag älskar Hello Kitty så jag fick den :P



ha det bra.

vi drar till malmö.


idag ska jag och J till malmö :) shopping, mys och bara strosa runder lite. måste hitta ett par mörka jeans, helst två. kommer nog se ut som en baglady för kommer garanterat shoppa rejält.
visa-kortet är laddat så nu jäklar ska det shoppas ;P

var och klippte och slingade håret igår. det blev en kort frisyr med vit/blonda slingor. känns ovant att det är så kort, håret ligger på axlarna, så det är rejält mycket kortare än innan. går och drar i det för jag har inte vant mig än :P
men det är snyggt och jag är nöjd :)

ha det bra.

americas next top model.


yes! whitney vann. trodde på henne från första början. såg direkt att hon har "det". hon är vacker, kurvig och hon är en förebild för oss tjejer. äntligen en kvinna med lite kött på benen. älskar att hon inte är pinnsmal som alla andra modeller.
att hon ser ut som en riktig kvinna. henne kommer verkligen många tjejer se upp till. hoppas man får se mycket av henne. go whitney!








RSS 2.0