inventering.


ska inventera idag på stället som förhoppningsvis kommer bli mitt jobb. ska vara där klockan sju och vi håller på till två inatt. jag kommer ju inte vara trött imorgon, nejdå.
hej koffeinpiller och litervis med cola.


vad gör ni ikväll då?

men jag vill ha vår nuuuuuuu.

image132

rubrik.


solen skiner idag. trevligt.

grattis på min namnsdag. maria idag. fast jag stavar det såhär; marija.
lite coolare ;)

vad ska ni göra idag då?

wish me luck.


ja tack.

ska iväg nu och kommer inte hem förräns ikväll. ska iväg för att göra lite viktigheter som kan leda till jobb. så......
wish me luck.

fröken tråkig.


inte uppdaterat på några dagar nu igen. lite tråkigt.

helgen har varit sjukt långtråkig. J har jobbat hela helgen och folk har varit upptagna så det har inte funnits mycket att göra. tvättdag idag. ska snart träffa petra för att åka och handla mat. trevlans.

haha, igår så ringde vi till polisen. det finns några nyinflyttade som hade fest på 3:e våningen. och högljudda var dom. visst, det är okej att ha fest (men man kan faktiskt respektera folket som bor omkring lite iaf.) vi bor på 6:e våningen och vi hörde allt ända upp. dom spelade riktigt hög musik och dom skrek, hela tiden. gallskrek. dom stog nog på balkongen också och vrålade. J skulle upp och jobba idag så han hade svårt att somna. så vi gick ner för att höra vart det kom ifrån. sen ringde vi polisen. men dom struntar i sånna saker. dom vill att man själv ska knacka på och säga till. det är inget som lockar för man vet inte hur folk reagerar på att man säger till dem så vi fick försöka att inte lyssna på festfolket. men så äntligen, när klockan var ett på natten, så sa någon till dom så slutade de. klockan ett!!! det är okej att hålla på till typ elva, halv tolv. så sen somnade vi gott :)

får väl kila ner till tvätten nu. ha en bra dag.

redhead.


idag har varit en bra dag. har umgåtts med petra större delen av dagen. vi har kollat utbildningar. jag vet vad jag vill bli men pettan är lite velig. (men du kommer på det snart gumman.) sen for vi hem till henne och gjorde kladdmuffins. sen färgade vi våra hår. jag blev röd/brun. petra blev ännu blondare än innan. hon har inte färgat håret direkt förr.
så jag gjorde det på henne. så man kan säga att jag tog hennes färgahåretoskuld ;)

dom säger att våren kommer imorgon ♥


när man blir glad.


mitt H&M - paket kom idag. en vecka för tidigt. tack. alla sakerna passade bra och var fina men är ändå lite osäker på skjortklänningen. får se om jag ska skicka tillbaka den eller sälja den till någon. men jackan, skorna och shortsen ska jag behålla. längtar tills det kan användas.

var ute på en mysig promenad med petra innan i pålsjö skog.

och nu kanske det kan vara min tur. med lite hopp och vilja så kan det gå.

image131

Solsken & ballerinaskor.


har varit riktigt mysigt väder idag. använt ballerinaskor för första gången iår. självklart var jag inte barfota i skorna.
hade sånna knästrumpbyxor så jag inte skulle frysa. vårjackan hade jag också på. känns verkligen som att våren är på väg nu. den är iallafall varmt välkommen.
men så kommer det väll en släng av snöstorm snart. skulle inte förvåna mig. vädret i skåne är ju som det är .
 

hur är vädret hos er?

image130

söta djur de dära humlorna.



happy valentine's day.

image128

hoppas ni får en mysig dag.

sluta blogga?


känns ibland som att jag vill lägga ner hela skiten. vem pallar läsa mina tråkiga inlägg? är sjukt deppig idag så därför jag känner så.

fan vad livet är jobbigt ibland asså. just nu är det bara skit. sjunker djupare och djupare ner i hålet för varje dag som går. inte långt till botten nu. om det inte händer något bra snart så kommer det bli svårt att ta sig upp.
vill bli glad på insidan igen. att vara det på utsidan är lätt. det är bara att slänga på ett leende. en jävla mask.
känns som att jag inte är mig själv längre. hatar att må såhär. varför ska jag behöva må såhär igen? och jag hatar att J blir lidande. det är han som får stå ut med mig dag ut och dag in. fattar inte hur han orkar. men jag mår inte såhär med vilje. hade helst velat slippa det.

har jag inte redan haft mitt helvete i livet?
tydligen inte....

pratade med petra innan. tack för att du finns. du får mig alltid att må bättre. trots att jag inte sa att jag mådde dåligt så gjorde du ändå så att jag mådde lite bättre.


får väl försöka göra något nu så jag får annat att tänka på. synd att det är så mörkt ute. hade velat ta en promenad för att rensa tankarna lite. har ni några tips på saker man kan göra för att lätta upp en sorgsen själ?

image127






ibland skäms jag över att vara svensk.


för när vi har våra musiktävlingar så röstar vi fram skit till vinnare/finaler. i höstas röstade vi fram marie picasso som vinnare i idol. och nu sjönk vi steget lägre genom att rösta fram christer sjögren och amy diamond till finalen i melodifestivalen. va?! skämtar ni? är det meningen att jag ska skratta? för jag fattar det inte.

nu CSI Miami.



dagens låt.


denna låt är galet bra. kan sitta och lyssna på den gång, på gång, på gång. utan att tröttna. så därför delar jag nu med mig av denna vackra låt.

takida - curly sue.


ååhhhh.


idag... börjar... LOST! gah. som jag har längtat. det har haft uppehåll hur länge som helst nu. I'm happy.

 ska ut till väla nu snart med älsklingen. måste använda mitt presentkort :)

nu ska jag snart äta hemmalagade köttbullar. jag börjar bli duktig i köket minsann.

ha det bra.

image126

fettisdagen.


eller semmeldagen som jag föredrar att kalla den. ja den är idag. jag har köpt två semlor som står och väntar i kylen på mig. I love semlor.

ska klippa mig idag. fett najs.
sen ska jag till arbetsförmedlingen och snacka med en jobbcoach. det verkar positivt.
och i eftermiddag/kväll ska jag ut och gå med syrran.
vad ska ni göra idag?

image125

dagens låt.


är Bubbly med Colbie Caillat. helt enkelt skitbra. lyssna och njut.



vår?


ja det känns nästan så. underbart väder är det. solen skiner och det är varmt. har precis varit ute på en liten promenad inåt stan. sitter här nu och har balkongdörren öppen och fönstret bredvid mig öppet utan att frysa. lovely.
såg lite krokusar och snödroppar innan också.

image124

boooring.


har varit en sån där halvtråkig men ändå helt okej dag. har städat och tvättat. det man brukar göra på söndagar typ.
är så rastlös. vill bara hitta på något riktigt, riktigt roligt. typ åka iväg någonstans i några dagar. åhhh, bli vår nu så man kan vara ute utan att frysa.

filmen i fredags var... konstig. vissa saker var roliga men vissa saker var bajs. trodde verkligen den skulle vara roligare än den var. men den får ändå 2 av 5.

håller på att klura på min nästa tatuering. är sjukt sugen på en ny nu. har några idéer men är inte helt hundra.
får tänka lite till. vill vara helt säker på vad jag ska göra innan jag gör den.

btw, gillar ni min header som den är nu?


image123

Supersugen.


ikväll blir det myskväll med älsklingen. vi ska se Supersugen. hoppas den är bra. har velat se den jättelänge.
ha det bra alla.

image122

some changes.


har ändrat utseendet på bloggen lite. jag blev ganska nöjd. fast en sak stör jag mig på. att rubriken på översta inlägget kommer så högt upp. är nästan ända uppe i headern. not nice. finns det någon som vet hur man ändrar det? så man får ner den lite. går det inte att göra något åt det så ändrar jag nog igen. vill inte ha rubriken så högt upp nämligen.

btw, jag var iaf inte gravid.

fredag idag då ja. hoppas ni ska hitta på något kul idag. ha det gött.

RSS 2.0