valborg.


idag är det valborg och jag ska inte fira det ett dugg. ska nämligen jobba kvällen. så det blir en jobbig kväll med att expidera fulla ungdomar. hoppas att det inte blir så mycket av den varan dock. pallar inte det.

har glömt att skriva här nu igen, så får väl göra en liten resumé (stavas det så?)
igår var jag ledig och det var najs. vädret var underbart. tränade på förmiddagen med anna. sen skyndade jag mig hem och duschade och sen stack jag in till stan igen. skulle nämligen ta bussen till ängelholm och hälsa på min vän bumbi (emelie är hennes riktiga namn) som födde två tvillingflickor för 2 ½ månad sedan. så mötte upp henne på stan i ä-holm och gick omkring. sen gick vi hem till henne. så matade vi flickorna. jag var rätt duktig på det ändå.
sen somnade dom båda två i våra famnar. så måste erkänna att jag blev lite sugen på att skaffa barn nu. efter att ha suttit med en söt liten bebis i famnen i flera timmar så är det lätt att förstå. men jag ska vänta något år till. jag vill ha barn men det får vänta lite.
får åka hem till bumbi när moderskänslorna kommer och umgås med henne och flickorna alice & felicia
så när jag kom hem igen till helsingborg så tittade jag och älsklingen på "Guldkompassen". den var inte så jättebra. får en 2:a i betyg. jag missade lite på slutet för jag somnade.

ha en bra dag.

helgen.

i...

fredags; tränade med anna, tog det lugnt.
lördags; jobbade 05.30 - 13.00. träffade mamma för lite shopping & fika. gick på bio med älsklingen på kvällen och såg "21".
söndags; tvättade, städade & röjde här hemma. myskväll med filmen "good luck Chuck".

idag jobbar jag kvällen. nog kul att jobba själv när det är derby, HIF - MFF. kommer säkert skitmycket folk efter matchen. men, men.

ha det bra.

fredag.


varit ledig idag. sovit länge. chillat. varit på stan med syster + två av hennes kompisar. köpte ett par jeans på gina, de ljusblåa med muddar längst ner, en ny peeling, ansiktskräm & concealer. tränade med anna. varit och handlat mat. och nu ska jag snart äta och ta det lugnt. blir sängen tidigt ikväll för börjar halv sex imorgon bitti.

ha en bra kväll.

lövely.


fan vad jag älskar min nya mobil. inte nog med att den är världens snyggaste, den är världens bästa också.
den är en walkman telefon, så får plats med en hel del låtar. men det bästa av allt är att den har en "träningsfunktion". så den ränkar ut hur många steg man tagit, hur långt man gått och hur många kalorier man förbrännt. så ska man ut och promenera eller löpa så är den ens bästa vän.
mitt tips till er är att har ni en slant över och funderar på en ny mobil, så köp
sony ericsson w580i.

åh vad jag hade velat ta en långpromenad bort till havet nu. bara sitta där och titta ut och sola. men nej, jag ska jobba kväll. börjar en timme tidigare dessutom. palla jobba kväll så ofta som jag gör det. vill jobba morgon/förmiddag nu istället.

ha en bra dag i solen.

pink beauty.


denna skönheten har jag införskaffat mig idag. har suktat efter den länge och nu slog jag till. abonnemanget på min gamla mobil går snart ut så förlängde det och bytade upp mig till min nya skönhet. var på tiden att jag bytade telefon för min gamla hade en tendens att bryta samtalen ibland.
blir helt glad varje gång jag tittar på den nya, den är ju så fiiiin.

image163

se där ja.


det som gjorde att jag fick ett sammanbrott igår är nu avklarat. och det gick bra. så nu kan jag berätta vad det var för något. det är uppskrivningen jag har gjort idag. och jag klarade den :D tackar så mycket. så nu är det bara en del kvar, sen har jag det i min hand.

image162

bild från i lördags.

men hjälp.


jag fick ett nervöst sammanbrott innan. kunde inte andas, fick frossa, darrade och sprang omkring och letade efter en papperspåse att andas i. dock gick det över rätt fort. kanske berättar jag varför jag fick ett sammanbrott, kanske inte. allt hänger på hur det går. det får jag veta imorgon.

idag är jag en aning övertrött. somnade kl. två inatt. hade då varit vaken i 22 timmar. vaknade tio imorse. kommer lägga mig vid kl. ett inatt och vakna kl. åtta imorgon bitti. för att sedan gå och lägga mig kl. ett den natten också. för att sedan vakna kl. sju av dom jävla byggjobbarna. med andra ord kommer jag vandra omkring som en zombie på tisdag.
att man aldrig ska få sova.

nu väntar jobbet. bye.

partay.


blir lite partay ikväll. ska strax spatsera hem till petra. blir mat och lite föra. lisen kommer kanske också.
sen ikväll blir det utgång. så vi ses i dimman.

uppdatering.


har inte pallat skriva några inlägg dom senaste dagarna. har jobbat, och varit seg när jag varit ledig.
har börjat få huvudvärk också pga. att dom borrar från sju på morgonen till fyra på eftermiddagen.
bullerskadad here I come.

ikväll blir det bara till att ta det lugnt. har öppningen imorgon så börjar 05.30. så måste gå och lägga mig typ..... tio.
jaha, vad händer för er ikväll då? hoppas ni kommer ha det roligare än jag ikväll.
well, well. vi hörs imorgon. bye.








ny vecka.


måndag igen. veckorna går fort nu. och det är bara skönt tycker jag.

igår var en mysig dag. hade morgonpasset för första gången. gick bra tycker jag. sen efter jobb träffade jag anna.
vi gick och strosade och åt jättegod glass. när vi lekt färdigt och anna tagit bussen hem så funderade jag på om jag också skulle ta bussen. men icke. jag gick hem. och glad är jag för det. för igår var det så underbart väder.
det var vindstilla, varmt och soligt. så jag gick hem sakta, sakta och lyssnade på fin musik.

nu ska jag snart in till stan. känner att jag måste köpa en ny sjal innan jobbet.
så får det bli. ha det bra idag.

dagens låt.

kände att jag ville lägga upp en liten låt till er också. denna är bra. jävligt bra.
jason mraz - i'm yours.


wörk, wörk, wörk.


ska snart sticka iväg för att jobba, 11-18 - passet har jag idag. jobbade igår också. och ska jobba imorgon, på måndag och på tisdag också. har blivit värsta karriärkvinnan nu ju. kommer jobba ganska mycket nästa vecka.
har fått jobb på hjärnan.

hoppas ni får en bra helg.

dagens låt.

säger bara mysig. lyssna.


nyklippt.


varit och klippt mig idag. klippte topparna typ 1 cm. så fint och friskt håret ser ut nu. hoppas bara att det kan hinna växa till sig lite till sommaren, vill ha lite längre hår.

såg förresten filmen Heartbreak Kid igår. den var rolig. jag rekommenderar den. man får sig många sköna skratt.

image161

dagens låt.


åh, jag får rysningar. denna låten får mig att tänka på sommaren och allt därtill. drömmer mig bort....


hemma igen.


ja då var jag hemma efter en dag på jobbet.
att sova utan J inatt gick bra. men det kändes lite konstigt dock.

så sjukt underbart väder det har varit idag. vi som jobbade idag ville bara ut i solen och glassa. hoppas det kan vara såhär fint väder nu tis, ons, tors. är nämligen ledig så lite sol hade passat väldigt bra då.

jaha, vad händer för er idag då? händer nog inte så mycket mer för mig idag. bara ta det lugnt tror jag.
men ni får ha det så bra.



trött.


är riktigt schleten idag. min förkylning vill inte släppa så jag är fortfarande sjuk och trött i kroppen.

spelade biljard igår med J, petra & martin. riktigt trevligt var det. men ni blev rätt utklassade eller hur petra & martin ;)

idag är det jobbet som gäller. nu innan så håller jag på med tvätten och så ska jag strax iväg och köra lite biiiiiil.
jobbar till 23.30 ikväll. men kommer nog inte därifrån förräns vid 00.00. så ska sova hos mamma ikväll. för det är läskigt att cykla hem mitt i natten, plus att dom borrar i vårt hus (börjar kl. sju om mornarna) och jag börjar tio imorgon så vill kunna sova lite. så det blir att sova utan älsklingen inatt.

hoppas ni får en bra dag.



syrran & jag.


varit på stan med syrran idag. gick i roliga affärer och kollade saker. ätit glass i solen och haft det mysigt.

image156



image157



image158



image159

syrrans första tatts.

image160

hampan hade tagit fram sin uteservering.


oh happy day.


har varit ledig idag. lovely. eftersom jag inte är riktigt kry så var det ännu mer skönt.
så dagen har spenderats på följande vis. körlektion i förmiddags. första gången jag körde där, bytt trafikskola nämligen. fick glädjande besked om körkortet.
nu är det inte långt kvar.
efter det träffade jag petra. vi gick på stan och kollade. hittade en svart/vit randig långkofta på gina. sen fikade vi. mysigt värre.
när jag kom hem slängdes alla kläder ut från garderober och lådor. fick bort två kassar med kläder som inte används så ofta. och fick ordnat kläderna i garderoben, så det ser riktigt snyggt ut nu.
nu blir det snart lite tv tittande med älsklingen sen sova.

ha det bra.

sjukling.


ja, jag håller nog på att bli lite sjuk. har ont i halsen och öronen och känner mig allmänt hänging. bara jag inte får feber och grejer. tänker jobba ändån tills jag stupar.
jobbar sent idag. kvart i fem till halv tolv. inte favoripasset direkt men det går.

ska strax ut i det underbara vårvädret. det är ju riktigt varmt och skönt ute. vågar man tro att våren är kommen nu?

ha en bra dag.

image155

wow.


äntligen funkar bloggen igen.


nu är det sommartid och klockorna är framflyttade en timme.
när vi vaknade i söndags och tittade på klockan så var hon typ halv tio. men när vi sätter på tv:n så är hon halv elva. haha, vi trodde man skulle ändra dom mellan söndagen och måndagen. yrpannor.



RSS 2.0