come to mama.




snart i en brevlåda nära mig.

bild lånad från nelly.com.

söndag 18:09.


åh, gårdagen var helt underbar! jag och ann-sofie hade ordnat klassträff för våran gamla klass från gymnasiet. elva stycken blev vi totalt. vi möttes upp, gick och åt god mat på restaurang, skrattade så det värkte i kinderna, satte oss på en pub och drack och pratade och skålade. gick sedan vidare för att dansa loss, alla följde inte med tyvärr men nästa gång så.
underbar kväll hade vi! så kul att träffa alla tjejerna. hade ju inte träffat vissa av dem sedan studenten. och snart ska vi träffas allihopa igen. men då ska vi ordna så att alla från hela klassen kan komma.
kvällen igår var en av de bästa kvällarna på läääänge.
kärlek till er alla mina fina tjejer från klassen!

rock on dude, rock on.


hell yeah. jag vet att jag är lite sen med detta men.... jag köpte guitar hero 3, legends of rock, idag. vart sugen på att köpa det länge och nu såldes det till ett extra förmånligt pris dessutom ;)
och eftersom jag är ledig imorgon så ska jag fortsätta rocka ett tag till nu.
i en nyfärgad, ännu finare hårfärg dessutom. det ni.



roadtrip.


idag blir det en roadtrip till malmö med petra. hon skulle lämna in ett skolarbete och så ville hon att jag skulle följa med.
och eftersom jag inte har så mycket att göra idag så kunde jag följa med :) kanske blir en tur på stan också i malmö, vem vet ;)

igår blev det ju också en roadtrip för min del. körde hem till min fina vän emelie i ängelholm. fick pratat en massa, massa. och så blev det mys med hennes underbara babisar (mitt och emelies uttryck) och en massa goda skratt.
blev en tur inom väla igår också. fick köpt mig ett uuuuunderbart nagellack från O.P.I som jag suktat länge efter, princesses rule!. en glasfil (heter det så?), lösögonfranslim, en finfin tröja från cubus och en extern hårddisk.

nej nu måste jag skynda mig. ha en bra dag!

lördag 15:34.


idag blev det en runda på stan. hade lite inköp att göra. och så hittade jag även lite på rean. av det lilla som fanns kvar så hittade jag lite iallafall.

ikväll får jag se vad som händer. en kompis till J ringde nyss och bjöd dit oss så vi sticker kanske dit sen ikväll.

ciao.

(bilderna är inga bra bilder.)



klänning gina tricot 149:-



body & trosor gina tricot - rean.



jacka h&m 498:-



nödvändigheter kicks.

fredag 17:37.


äntligen helg. skönt med ledighet. fast denna veckan har inte varit särskilt krävande but still. ändå skönt att vara ledig.

igår var jag på utposten med mina fina flickor petra & lisen. vi hade det supermysigt och trevligt. god mat åt vi och vi fick oss ett par rejäla skratt.
idag har jag träffat ann-sofie. vi fikade på mezo sen gick vi på stan. jag hittade en jacka på h&m som jag spanat in men mitt smarta jag hade glömt att föra över pengar till mitt konto så jag fick lägga undan jackan till imorgon.
det var jättetrevligt att umgås med anso idag. kul att vi börjat ses så ofta :)

nu sitter jag här och hostar och hostar. varit sjuk i över en vecka nu. men det börjar bli liiiite bättre men denna hostan asså, it's killing me.

hoppas ni får en trevlig kväll! glöm inte kolla på let's dance. blondinbella är ju med...

this is beauty.






if I could transform myself...



RSS 2.0