roadtrip.


om två timmar är vi påväg hit. jag, J, my & alex.
har laddat mitt visa med lots of money för självklart blir det en tripp på stan i göteborg först.
ha det bra.



feeling hot, hot, hot.


nu är mina 23 timmars helvete av jobb äntligen över. fy fan säger jag bara. det har varit jobbigt. nu njuter jag av ledighet och cider. sitter här och förar med mig själv :P ska snart in till stan och festivalen. ikväll ska jag vara full. så är det bara.
svettigt, svettigt är det också. har lökat en aning idag. men nu är jag nyduschad och fräsch. oj, kanske ska föna håret nu.
ha det bra.












bildregn.


här kommer lite fler bilder. min blogg saknar bilder så tar alla nu :P

petra.



louise, lisen & jag.



morbor <3

martin & petra.

semra, caroline & fadde.

pamela & emma.

läckerbit ;)

emma & jag.



alex & johan.

glad i hågen.

syster & mor.

petra & jag.


det var bara en liten del av alla bilder som tagits. kommer fler någon annan dag.
ha det bra i solen.



playan.


senare idag blir det playan fär hela slanten. kan tyvärr inte sticka dit nu för jag ska ha körlektion, suck. men sen, då jävlar ska det badas.

idag börjar helsingborgsfestivalen. i dagarna tre ska det supas, festas och vara allmänt crazy. dock inte jag.
för jag ska jobba sammanlagt 23 timmar fredag & lördag. men på lördagkväll ska jag också vara galen tänkte jag.

tänkte kanske ha ett litet bildregn också om jag pallar. jo, jag pallar, det kommer lite bilder nu.





hebbe, världens sötaste hund.






some shöpping.


tiden har gått snabbt sen jag skrev sist och jag har fått massor uträttat. har gjort massor med roliga saker.
pallar inte skriva feta inlägget så ska kanske lägger upp lite bilder imorgon tror jag. men idag har jag iaf träffat petra.
blev en tripp på stan. vi skulle leta utstyrsel till samba-fest som vi ska på på lördag. inte lätt att hitta något måste jag säga. hittade bara två hårspännen med blommor på. vi körde därför ut till väla för att titta där. hittade inte mycket där heller.
men jag fick iaf med mig ett lila nagellack, en grå ögonpenna och dom vackraste shortsen jag sett. testade dem igår, och idag fick dom bli mina. åhhh, jag älskar dom redan. kommer bo i dom hädanefter.

nu snart, tv hela kvällen. crowned, pussycat dolls & project runway.

newsflash.


jag har inte uppdaterat på länge igen. saknat mig? haha.

vad har jag gjort då? i fredags, nothing, hade öppning på jobbet lördagmorgon. när jag slutat så var det födelsedagsfirande/middag hos johans pappa som fyllde 60. var tvungen att sticka tidigt för skulle ju hem och fixa mig inför kvällens bravader, fest hos lisen. var jättetrevligt. det var jag, lisen, anna & louise. drog ner till hampan. sen shakades det viltcardinal.
igår hämtade vi vår nya tv-möbel :D så vi har möblerat om typ hela hemmet.
åh, så fint vi har fått det nu
. me like veeeery much.
på kvällen såg vi "the darjeeling limited" konstig film, fast cool.
idag har jag jobbat. och nu på kvällen mötte jag upp semra på jobbet för att sedan sätta oss på gamla bagattel. hennes kompis kom och vi hade jättetrevligt, massa skratt.
nu sitter jag här och halvkollar på southpark. cartman är för cool.

jätteintressant inlägg jag vet men ville skriva av mig.
ha det bra.


torsdag.


älska lediga dagar.

ska snart ta mig in till stan. ska söka in till utbildningen jag vill börja i oktober. sen blir det en kort tripp på stan (om jag hinner) och försöka hitta något till lördag (fest nämligen). efter det ska jag få mina bilder, ni får veta sen. sen efter det ska jag till stranden. måste verkligen försöka bli lite brun iaf nu när solen har hittat hit. och ikväll ska jag promenera med petra en runda.

ha det bra.

ny soffa.


dag ska vi köpa en ny soffa. våran allra första gemensamma soffa. den vi hade innan hade J fått av sin farmor, och den var gammal och den har råkat gå sönder nu på senare tid så det var dags för en ny. får bara hoppas att den finns kvar sen i eftermiddag.

sitter här och har så jävla tråkigt. vill egentligen gå ut och göra något men alla jobbar eller har annat att göra så känns lite halvtråkigt att ta sig in mot stan själv. behöver ordna lite saker fast kan egentligen göra det imorgon då jag ändå inte kan fixa allt idag. åhhhh, trååååkigt har jag. får väll gå en promenad till stranden eller något.

j u l i.


ny månad. vart tog dom andra månaderna vägen? tiden går galet snabbt, men det är bara skönt. för om exakt 2 månader drar jag och J och är borta i två veckor.

haha, sov till elva idag. var tvungen att sova ut för har varit uppe så länge nu flera dagar i rad så behövde verkligen vila ut.
är ledig idag också så ska bara softa. eller nej, ska fan råträna också. ska ut på en joggingtur senare idag och sen ikväll blir det gymet. har nu 2 månader på mig att gå ner i vikt och bli fit. vill inte ligga på stranden som en strandad val.
okej, så farligt är det väl inte men har gått upp lite i vikt senaste tiden. sambo-kilona. så ska svettas, svettas, svettas idag. ska försöka hinna med ett träningspass varje dag nu.

ha det bra idag.

RSS 2.0